Disclaimer

Reviews

Op Speciaalbiertjesblog.nl verschijnen bijna alleen maar reviews van door mij gedronken bieren. De meerderheid van deze bieren koop ik zelf of heb ik van vrienden gekregen. Ook krijg ik bieren toegestuurd van brouwers of bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er over schrijf. Ik kies er zelf voor om over deze bieren te schrijven, de afzender heeft hier geen invloed op. Ik wordt hier dan ook niet voor betaald. Mocht ik een bier toegestuurd hebben gekregen, dan staat dat altijd onderaan het artikel.

Samenwerkingen

Heel soms ga ik een samenwerking aan met brouwers of bedrijven. Voor deze artikelen krijg ik betaald. De inhoud van een dergelijk artikel is door mij zelf geschreven en ik plaats geen betaalde artikelen waar ik niet achter sta. Daarnaast zal mijn mening in deze artikelen altijd eerlijk zijn. Dus vind ik het bier toch niet zo lekker, dan zal dat er zeker staan. Mijn mening blijft mijn mening, ongeacht of ik er voor betaald krijg of niet.

Auteursrecht

Alle artikelen op speciaalbiertjesblog.nl zijn door mij geschreven. Ook alle foto’s zijn van mijn hand, tenzij anders vermeld. Voor alle teksten en foto’s van speciaalbiertjesblog.nl geldt dan ook een copyright. Niets van deze artikelen mag gedupliceerd of gekopieerd worden zonder toestemming van mij. Wil je dus een artikel of foto gebruiken voor op je eigen website of ander medium? Stuur mij dan een mail op speciaalbiertjes@gmail.com

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.