Where to be(er) in | Beer-City-Guides

Als ik in een stad ben, en dan voornamelijk een Belgische stad, wil ik naast alle andere bezienswaardigheden ook altijd graag de bierigste plekjes opzoeken. Vooral het bezoeken van een plaatselijke brouwerij of een biercafé staat vaak op mijn lijstje als ik naar een stad ga. Dit is Where to beer in..


Afgelopen tijd heb ik veel Belgische steden bezocht, wat is dat genieten! En al heb ik veel te weinig nog van deze steden gezien, de bierige plekken die ik bezocht heb heb ik vastgelegd. Zo hoef jij geen voorwerk mee te doen als je één van deze steden bezoekt, want dat heb ik al voor je gedaan!

Dat scheelt je weer wat uren zoeken op verschillende sites en blogs. En zo weet je precies waar je moet zijn als je een bierliefhebber bent. Het zou kunnen dat ik bepaalde plekken niet beschrijf waarvan je echt vind dat die in de guides moeten staan. Maar de regel van mijn guides is dat er alleen plekken in staan waar ik zelf geweest ben. Tips voor een volgend bezoek zijn echter altijd welkom.

De Where to be(er) guides zijn nooit af. In alle steden waar ik tot nu toe een guide van heb gemaakt, is natuurlijk nog van alles te beleven. Mocht ik nog een keer in een stad komen, dan worden de guides ook uitgebreid.

  • Nijmegen
    Nijmegen

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.