Wildebok | Scheldebrouwerij

IMAG2580ScheldebrouwerijWildebok [6,5%]

Dit overheerlijke wildebok wordt inmiddels niet zonder reden vrijwel het gehele jaar door gebrouwen. Ons veelgeprezen bokbier is simpelweg te lekker om op te moeten wachten.” (scheldebrouwerij.com)

Op het etiket van het bier staan twee wildemannen. Zij verwijzen naar Bergen op Zoom, de Nederlandse gemeente die twee wildemannen in het wapenschild draagt en waar de oprichters van de brouwerij banden mee hadden. De wildemannen proberen een grote bok in bedwang te houden.” (wikipedia.nl)

Een mooi donkerbruin bier. Een andere bok dus als anderen omdat het bier het gehele jaar gebrouwen word. In smaak een fijne karamel en rozijnen smaak. Het bier is goed in balans, niet te bitter, niet te zoet en niet te sterk/krachtig. Kort maar krachtig, gewoon wel lekker 😉

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.