Othmar Tripel | Othmar brouwerij

Tripel-Fles-Glas-Druppel“Een doordeweekse dag 126 na Chr.:

Hier is mijn nieuwe heim, Othmarheim!
En dit is van nu af aan mijn bier,
Othmar Bier!

Dit riep Othmar, de zoon van wijlen Koning Richimir, nadat het hem was gelukt de oude erfvijand op te jagen in hun achtertuin.” (othmarbier.nl)


Othmar Tripel

De Othmar Tripel (8,9%) heeft een zoete honing geur met daarnaast wat kruiden. Hij is oranje van kleur en heeft een dunne snel verdwijnende schuimkraag. In de smaak een mooie traditionele tripel. Romig en rond qua mondgevoel. Er komen er meerdere componenten naar voren. Het bier is zoet, wat droog en in de nasmaak licht bitter. Ik proef karamel, honing en kruiden. Het is wellicht geen uitgesproken tripel, maar gewoon een fijne doodnormale tripel. Ik denk wel dat hij voor sommige mensen te zoet is, maar ik hou daar wel van.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.