Beer in a box | Bierbox

Oeii het ziet er naar uit dat deze beer gauw uit zijn doos bevrijdt wilt worden. Een beer in een box? Je zou denken, wat heb jij nou besteld? De Beer in a Box is een grote doos gevuld met lekkere beertjes! Beertjes? Van die bruine die je ook bij Oudehands ziet? Nee.. Natuurlijk verwijst de beer hier naar bier! Leuke woordspeling van de makers.


Een paar jaar geleden kreeg ik ook een Beer in a Box, toen zag het logo er nog zo uit. Ook leuk maar toch wel erg gaaf hoe hij er op dit moment uit ziet. Nu is het echt alsof die beer bijna de doos uit kruipt.


Beer in a Box

Beer in a box is een bierbox service waarbij je verschillende soorten bierboxen kan bestellen, los of als abonnement. Kies je voor een abonnement, dan krijg je om de 2 maanden een nieuwe bierbox thuisbezorgd. Ook kan je kiezen uit verschillende formaten. Zo heb je de:

De kleine beer – 6 verschillende speciaalbieren voor €18 (excl verzending).
De grote beer – 6 verschillende speciaalbieren per 2 geleverd (om samen te drinken) voor €31  (excl verzending).
De extra grote beer – 12 verschillende speciaalbieren voor €33 (excl verzending). Deze beer is alleen verkrijgbaar als ‘Verras mij’ selectie. Ik kreeg deze box thuis met 12 verschillende bieren om te proeven.

Naast dat je een door jou samengestelde Beer ook cadeau kan geven kan je ook een cadeaubon geven voor een eenmalige bierbox of abonnement. Kies je hiervoor dan krijgt de gelukkige een miniatuur Beer in a Box waarmee hij online zelf zijn eigen box kan samenstellen.

Samenstellen

Het leuke aan Beer in a Box vind ik dat je allerlei opties hebt bij het bestellen van de box. Eerst kies je op de site voor wie de box is, voor jou of voor een ander. Dan, weet je al wat je lekker vind? Zo niet: dan kan je een smaaktest doen of de smaakbox bestellen. In de smaakbox zitten verschillende bieren waarmee je kunt kennismaken met de basissmaken in speciaalbier.

Weet je wel al wat je lekker vind dan heb je de keuze uit een licht & subtiel box, een Intens & Complex box of je kan je door de Beer laten verrassen. Als laatste is de Beer nog benieuwd of je van bitter bier houdt, van IPA’s dus. Ik heb mij door de Beer laten verrassen. Zo kreeg ik een doos vol bieren die ik nog niet kende, en dat terwijl ik er al best een boel geproefd heb door de jaren heen.

Abonnement

Je kunt bij de Beer dus ook kiezen voor een abonnement. Je krijgt dan tweemaandelijks een Beer in a Box met daarin allerlei voor jou onbekende bieren. Je krijgt dan eerst een vragenlijst om jou smaak een beetje in kaart te brengen. Wel zit er elke keer een, van jou smaak afwijkend, bier in de box om je een beetje uit te dagen.

Hoe ziet de box eruit?

Als je de box opent zie je eerst kaartjes waarop je je smaaknotities kan schrijven, leuk voor als je met een ander samen gaat proeven. Voorheen werd de Beer in a Box geleverd met groen piepschuim, tenminste de vorige keer dat ik hem in huis had. Dit is gelukkig niet meer, ik vind het zelf zo veel mooier en overzichtelijker. De doos en het interieur zijn stevig genoeg om je bieren veilig te vervoeren. Naast bier zitten er ook recepten in de box met daarbij een biertip, zodat je meteen lekker kan gaan koken. Ook zit er een QR code in de box, scan je deze dan krijg je op je mobiel extra informatie over de bieren in de box.


Disclaimer: Deze bieren heb ik gekregen. Ik ben niet betaald voor deze post.

2 reacties

  1. leuk met die smaakkaartjes en recepten,
    inderdaad gember kan een goede combi zijn maar alleen gauw te

  2. Inderdaad maar in het branie biertje wat ik beschrijf is het goed in verhouding en niet te pittig zoals gember kan zijn

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.