Café Caspar Arnhem | Biercafé

Caspar

Voor de december editie van 2021 van het Bier! Magazine schreef ik een artikel over één van mijn favoriete cafés in Arnhem namelijk Caspar. In deze blogpost deel ik een klein stukje van dit artikel met jullie om kennis te maken met dit café. Verder lezen? Dan lees je onderaan de blogpost hoe.


In het centrum van Arnhem vind je verschillende leuke cafés met een mooi bierassortiment. Maar mocht je Arnhem eens bezoeken wandel dan eens verder het centrum uit naar het modekwartier in de wijk Klarendal. In deze levendige wijk zit namelijk ook nog een café genaamd Caspar wat je niet mag overslaan.

Café Caspar is, zoals Wolter omschrijft, ‘een modern bruin café’. Het café heeft een mooie stenen vloer en verschillende houten elementen. Er is een hoek met vissenkom om rustig een boekje te lezen maar er zijn ook verschillende hoekjes waar je met een groepje kan borrelen of een spelletje kan spelen. Achter in het café bevindt zich de eigen kleine keuken waar een kok de heerlijkste gerechten maakt die de hele dag geserveerd worden. In de keuken wordt er ook gekookt met bier, zoals in de birramisu die op de kaart staat. Het café is echter geen standaard biercafé en zo wil Wolter zich ook niet profileren. Het café is zeven dagen per week de hele dag geopend vanaf 9:00 dus men komt hier om verschillende redenen, voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel. Het kan allemaal.

Wolter: “We hebben op dit moment 12 tapkranen en ruim 100 bieren op fles of in blik. Naast bieren van andere brouwerijen hebben we ook eigen brouwsels onder de naam CC.”

Het artikel gaat nog verder….! maar mocht je daarin geïnteresseerd zijn dan moet je gewoon lid worden van Bier! Magazine en dan krijg je 4x per jaar het magazine op je deurmat vol met allerlei mooie bierige reportages en nieuws. Ook kan je voor deze reportage het magazine waar hij in stond bestellen via de site. Bestel dan editie 53 uit de webshop. Ook nog benieuwd wat Arnhem nog meer te bieden heeft op biergebied? Je leest het hier.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.