Lentebok | Bierbrouwerij Grolsch

Foto van: Frappant.com

“Grolsch Frisse Lentebok is een volgouden bier met een lichtzoete smaak welke in evenwicht is met het aroma van citrusvruchten: lekker fris met kruidige tinten. Grolsch Frisse Lentebok is door haar frisse en licht zoete smaak ook heerlijk om in de zomer te drinken, wanneer u buiten van de lange zomeravonden geniet. ” (www.grolsch.nl)


Als de winter weer voorbij is, dan komt Grolsch weer met zijn lente bok! Ik vind dit een heerlijk biertje voor op een mooie lentedag. Hij heeft 6,5% en hij heeft net meer in vergelijking met een pilsener bijvoorbeeld. De lentebok is net wat zoeter en zachter met een klein bittertje in de nasmaak. Het is een bier voor mensen die een pilsener net te bitter vinden maar wel een fris bier willen drinken. Niet heel bijzonder, maar toch wel lekker.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.