Kornuit | Grolsch brouwerij

 

grolsch kornuit“Onze jongste generatie brouwers blijft ontdekken. Geïnspireerd door onze 400 jaar oude brouwerstraditie zijn deze vakmannen altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zo hebben ze een bier gebrouwen dat perfect past bij deze tijd. Grolsch Kornuit (5%) ; een eerbetoon aan Peter Kuijper, de bevlogen brouwer met wie het 400 jaar geleden allemaal begon. Een bier dat verfrissend smaakt vanaf de eerste slok en met een heerlijk zachte afdronk.” (ontdekkornuit.nl)


Ik ben niet echt een pilsliefhebber. Geef mij maar een bier met wat meer smaak. Echter op een mooie warme dag wil ik nog wel eens een pilsener van Grolsch nemen, maar dan maar één pilsener, daarna ben ik het zat. Zo heb ik kornuit ook uitgeprobeerd, het was niet echt een succes. Een pilsener vind ik al niet zoveel smaak hebben, je proeft alleen maar de bitterheid. Maar kornuit vind ik een soort flauw pils. Weinig smaak, erg licht en geen bitterheid. Niks aan, alsof er teveel water door heen zit. Nee neem dan een radler, dat is ook geen echt pils, maar daar zit in ieder geval nog een lekkere smaak aan.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.