Liefmans Fruitesse | Brouwerij Liefmans

Liefmans_Fruitesse_900

“Dit sprankelende Liefmans Fruitesse met zijn lichtrode kleur komt helemaal tot zijn recht in het stijlvolle, maar speelse Liefmansglas. Geniet van de frisse & intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen. Parelend, sprankelend én boordevol fruit, wat wil je nog meer om een avondje uit op smaak te brengen?” (liefmans.be)

Ik ben een vrouw, en vrouwen houden over het algemeen van kersen of rosé bier. Maar dit bier (4,2%) van Brouwerij Liefmans gaat me te ver. Ik vind dit bijna geen bier meer, zo zoet en zo cassisachtig. Kijk kriekbier dat proeft nog een beetje naar bier, maar bij dit bier is de gehele biersmaak toch echt ver te zoeken. Jammer!

Zie ook: Liefmans Fruitesse Alcoholvrij

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.