Ongelovige Thomas | Jopen bier

jopen-ogt2

“De ongelovige thomas is vernoemd naar de apostel Thomas die niet geloofde dat Jezus uit de dood was opgestaan. Zijn feestdag werd vroeger gevierd op 21 december, de start van de winter. Dit roodbruine bier is een ware winterwarmer. Verrassend en rijk van smaak en ideaal om van te nippen bij de open haard. Geloof het of niet, dit is een zwaargewicht.” (jopenbier.nl)

De Ongelovige Thomas (10%) is een mooi winterbier Hij is zwaar, warm en krachtig. Het bier ruikt zoet maar tegelijkertijd ruik je ook wat voor krachtpatser dit is. Het mondgevoel van het bier is bijna stroperig, en zoet ondanks het alcoholpercentage. Echt een bier om rustig van te genieten.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.