Rochefort 10 | Abdij Botte-Dame de Saint-Rémy

“De Rochefort 10 is een krachtig bruin bier met een dieprode gloed. Het is een zeer krachtig bier met een levendig karakter. Daarbij zorgt het stevige alcoholpercentage voor de nodige verwarming en samentrekking in de mond.” (biernet.nl)

Ik hou van dit soort donkere bieren. De geur van deze Rochefort 10 (11,3%) is zeer kruidig, maar de smaak daarentegen is weer heerlijk zoet en vol. Het hoge alcoholpercentage zorgt voor een warm gevoel in je keel die lange tijd blijft hangen en daarna naar je buik gaat. Ondanks de zwaarte van het bier, blijft het bier zoet van smaak. Het is een fijn bier voor in de winter maar zeker ook geschikt voor andere jaargetijden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.