Deliria | Brouwerij Huyghe

deliria-sfeer-015-1

“De Deliria is een speciaalbier 1 keer per jaar gebrouwen in het kader van internationale vrouwendag.” (delirium.be)

Ik was erg benieuwd naar deze Deliria (8,5%). Gebrouwen door en voor vrouwen, dat klinkt altijd interessant! Natuurlijk is het bier ook voor mannen hoor, daar niet van. Het biertje is mooi licht van kleur en sterk van smaak. Fijn dat de vrouwen geen ontzettend zoet bier hebben gebrouwen (wat je wel snel zou denken bij vrouwen, vrouwen drinken toch geen flink bier..? Ik wel hoor!) maar juist een lekker stevige blonde. Hij is fris, maar neigt toch teveel naar een sterk pilsje. Ik ben niet zo van de smaak van pils, hij is mij iets te bitter. Verder een goed initiatief natuurlijk! Ik hoop dat er meer vrouwen opstaan en bier gaan brouwen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.