Radler grapefruit ananas | Bierbrouwerij Grolsch

radlergrapefruit-2

“Grolsch Radler grapefruit ananas is Radler zoals het bedoeld is. Echt Grolsch bier met echt vruchtensap. Bruisend van karakter met de verfijnde complexe smaak van bier gecombineerd met het verfrissende aroma van ananas en een friszoete afdronk van grapefruit. Gebrouwen met alleen natuurlijke ingrediënten.” (Grolsch.nl)Al eerder heb ik andere Radlers gedronken. De Amstel Radler grapefruit en de Radler citroen van Grolsch. Deze Radlers vond ik verfrissend en nog wel lekker. Deze Radler Grapefruit Ananas (2%) vind ik echter te ver gaan. Dit biertje is veel te zoet, en daarom kan je dit al helemaal geen biertje meer noemen. Het is voor mij gewoon limonade en ik vind het niet voor herhaling vatbaar. Dan liever de Radler grapefruit en citroen, die geven nog een verfrissend gevoel na een lange werkdag bijvoorbeeld.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.