Trinitas Tripel | Jopen bier

jopen_trinitas_afbJopenTrinitas Tripel [9%]

“Jopen Trinitas Tripel is vernoemd naar de Heilige drie-eenheid, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Jopen heeft haar eigen drie-eenheid; de drie brouwgranen die al sinds de middeleeuwen in Haarlem worden gebruikt: gerst, haver en tarwe.” (jopenbier.nl)

Ik ben grote fan van Jopen biertjes! Echter vind ik deze niet zo bijzonder haha. De eerste slot is wat metalig, en vlak. Het is een stevig biertje met zijn 9% maar dit komt niet zo terug. Ik vind het een doodnormale tripel, naja stevige pilsner eigenlijk.. De smaak is doodnormaal en er is niet echt iets unieks aan te vinden. Jammer! Op een zomerse dag is hij lekker, maar niet bijzonder. Had ik misschien het gistdepot mee moeten schenken? Word hij daar voller van van smaak o.a?

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.