Bommen & Granaten | Brouwerij de Molen

“Met 15% alcohol was het gewoon onmogelijk om dit bier anders te noemen dan Bommen en Granaten.” (bierenzo.nl)


Laatst had ik van Brouwerij de Molen het bier “Spanning en Sensatie“. Dat bier vond ik wat te cacao-erig. Daarom was ik wel erg benieuwd naar deze Bommen & Granaten (15,2%), misschien zou deze mij beter bevallen!

Het bier is zwaar maar ook zoeter als de spanning en sensatie. Toch bevatten ze wel dezelfde tonen, zo heb ik het gevoel. Hij komt binnen als een flink sterk bier bij de eerste slok. Hij is erg vol. Na de eerste slok word hij zoeter, wat ik heel erg fijn vind. De spanning en sensatie bleef toch teveel die cacao smaak hebben. Terwijl dit bier veel meer zoetere tonen heeft. Met zijn 15,2% is dit één van de zwaarste bieren die ik ooit gedronken heb. Een bier om heel langzaam van te genieten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.