Malle babbe | Jopen bier

jopen-malle-babbeJopen Malle Babbe [5,5%]

“Het bier is vernoemd naar Malle Babbe, een dame van lichte zeden uit Haarlem ten tijde van Frans Hals, die haar portretteerde. Dit schilderij staat afgebeeld op het etiket. De term Malle Babbe werd nog bekender door het lied, gezongen door Rob de Nijs.” (wikipedia.nl)

Mooie amber kleur. Het bier is fris en een beetje kruidig. Ook is het biertje waterig en niet zo vol. Ik vind hem niet perse lekker. Hij drinkt fijn weg maar ik vind hem toch te weinig smaak bevatten, ook al is het een licht biertje qua alcoholpercentage. Hij had mij wat sterker qua smaak gemogen. Ook met het gistdepot veranderd het bier niet veel qua smaak. Na goed. Ik denk dat hij fijn is voor een warme dag op een terrasje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.