Lamme goedzak | Scheldebrouwerij

De Lamme Goedzak dankt zijn naam aan de zachtaardige, corpulente en levensgenietende vriend van Tijl Uilenspiegel. Zoals zijn naam al doet vermoeden is deze brave borst een bier voor de ware Bourgondiër. (scheldebrouwerij.nl) De lamme goedzak heeft bij de Dutch beer Challenge een zilveren medaille gewonnen in de categorie licht blond. Een ander biertje van de Scheldebrouwerij, ´de strandgaper´ won goud. (dutchbeerchallege.nl)

Een lekkere blonde! Hij drinkt lekker weg, dat kan je gaan merken als je er te snel van geniet want hij is alsnog 7%. Hij is fris en vol maar niet super bijzonder ofzo. Gewoon zoals een lichte blonde moet zijn. Lekker voor een warme dag!

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.