Gentle Lady | Naparbier & Alvinne

Naparbier_gentleLady

“De Gentle Lady (9,2%) is een collaboration brew van het Spaanse Naparbier en het Belgische Alvinne.”

De Gentle Lady was mij aangeraden, het is mijn eerste bier van (onder andere) Spaanse brouwers. Dit bier geeft mij in eerste instantie een verkeerde indruk. Het ruikt namelijk een beetje als een IPA, bloemig en fruitig tegelijk. Wanneer ik het bier zelf proef blijft hier niets van over. Hij heeft (gelukkig) gewoon de smaak van een goede tripel. Het heeft een volle body, is zoet, een beetje bitter en een soort van peperig. Het lijkt alsof de brouwers peper hebben toegevoegd als ingrediënt. Desondanks zijn alle smaken in balans en overheerst er niks. Het bier heeft een unieke smaak, hij is pittiger als vele andere tripels maar niet te.Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.