Razende Swaen | De Leckere

Razende Swaen

De Razende Swaen (8%) van De Leckere is geïnspireerd op twee middeleeuwse Utrechtse brouwerijen, “Die Swaen” en “Le Lion Furieux”. Oude tijden herleven met deze donkerblonde tripel. (biervat.blogspot.nl)


De geur van dit bier is lekker zoet, niet te overheersend. Het is een troebel blond bier omdat het bier ongefilterd is. In smaak is de Razende Swaen niet heel erg vol, de smaak blijft een beetje vlak. Het zoete van de geur komt niet terug in de smaak, nou ja in mindere mate. Hij drinkt lekker weg, maar ik vind hem niet perse bijzonder.

Bewaren

Bewaren

2 reacties

  1. Het bier heeft geen overdonderdende smaaksensatie in zich, terwijl je zoiets toch wel verwacht van een razende zwaan …. Toch?

  2. Tsja razend is hij niet nee, maar ook geen zwarte zwaan

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.