Scheepsrecht | Brouwerij de 7 deugden

scheepsrechtScheepsrecht [7%]

“Bij De 7 Deugden werken mensen voor wie een gewone baan niet vanzelfsprekend is. Voor deze mensen biedt De 7 Deugden een plek waar ze er toe doen, waar ze zich kunnen ontwikkelen. Scheepsrecht is gemaakt van 2 soorten mout, hop, gist, eerlijk duinwater en kruidnagels.” (7deugden.nl)

Leuk als er een kruid is toegevoegd die je ook echt terugvind in het bier. De gebruikte kruidnagel komt zowel terug in de geur als in de smaak. Niet in overvloed maar gewoon prettig aanwezig.
Het bier is niet heel vol, zowel in smaak als in mondgevoel niet, maar ik vind het niet perse erg. In geur ook niet echt vol, meer gewoon een hint van kruidnagel en van graan. Hij drinkt lekker door en is naast de smaak van kruidnagel fris. Je zou denken dat kruidnagel ervoor zorgt dat het een soort kerstbier word. Maar juist door precies de goede hoeveelheid kruidnagel die ze gebruikt hebben, is dit niet het geval. Apart en prima bier. Het is weer eens wat anders.

Bewaren

Bewaren

Eén reactie

  1. Klinkt als een biertje om te proberen; Groningers zijn gek op kruidnageltje.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.