Nimf | De Naeckte Brouwers

IMG_1664De Nimf (9%), gebrouwen door de Naeckte Brouwers, is als een tedere liefelijke jonkvrouw. Ze lokt stil gepeins en zoete stomerij uit, maar zet ook aan tot het uitvoeren van bevallige rijdansen en zingen van vrolijke lustige liederen. Duik onder in haar parelende schuim en laat je meevoeren in haar rusteloze roes langs ruisende bronnen en beken, door gifzwarte bossen, geurende bloemenvelden en massieve gebergten; ver weg van je gedruis makende dagelijkse bezigheden.


De Nimf heeft een amber kleur, best donker voor een tripel. In geur is het bier best vlak, een licht zoete geur. In smaak is het bier veel voller, beetje romig. Hij is licht kruidig en zoet. Het zoete heeft wel de overhand. Ikzelf vind dit niet perse erg. Hij drinkt lekker door. Ook in de nasmaak niet bitter, heel iets misschien. Lekker! Maar misschien iets aan de zoete kant..? Ach dit keer vond ik dat lekker!

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.