HJA15/1 | Hertog Jan

HJA15Hertog Jan – HJA15/1

HJA15/1 wordt vanaf de tweede week van september verkocht. Van het speciaalbier wordt slechts één ketel gebrouwen. Het speciaalbier is de eerste in een serie van drie gelimiteerde bieren die de Limburgse brouwer dit jaar op de markt brengt. De letters HJA staan voor Hertog Jan Arcen, 15 staat voor het jaar 2015 en de 1 is voor het feit dat dit het eerste ‘Ongekend-bier’ is in een serie van drie.” (biernet.nl)

Een tijdje geleden las ik al over dit speciale bier. Een bier waarvan maar één ketel word gebrouwen.. Die moet ik proeven dacht ik toen. Ik zoeken bij de Jan Linders.. Nee geen bier.. ‘Oh nee dan zal het vast al op zijn..‘ Dacht ik bij mijzelf. Tot ik vandaag door de Mitra Arnhem liep, en ja hoor! Daar stond de HJA15/1! Ondanks de hoge prijs toch gekocht.. Wauw! Mooi mysterieus vormgegeven door de zwarte stenen kruik en de zwarte envelop onderin de verpakking die je pas mag openen nadat je het bier geproefd hebt.. Ik ben zeer benieuwd! Maar hij blijft nog een tijdje dicht.. tot er zich een mooie avond voordoet. Word vervolgd..!

Bewaren

Eén reactie

  1. Ik ben benieuwd…

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.