Bondgenoot | Kompaan bier

53d8ce86a1a4c7e743e1abc5_Bier-vast-BondgenootKompaanBondgenoot [5,2%]

“Moedige verzet tegen de weeïgheid! Er moet smaak zijn! Er moet kracht zijn! De bloesem en het bitter, zij aan zij kolkend in de dampende brouwketel van zijn hart. Samengebracht in strijdgewoel, gelooid in de roes. Kompanen geklonken in een alliantie tegen de bloedeloze.” (kompaanbier.nl)

Hop, hop en nog eens hop! Een biertje waarbij de bitterheid zich afwisselt met een bloemen/fruit smaak. De bitterheid en droge smaak hebben de overhand. Maar gelukkig is het daarnaast ook echt fris door citrus. Hierdoor vind ik het bier lekker, het balanceert net genoeg de bittere droge smaak. Een bier om lekker te drinken in de lente of zomer!

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.