Herfstbock | Gulpener (de vrije brouwer)

gulpener-herfstbockGulpener (de vrije brouwer) Herfstbock [6,5%]

“Uitgesproken omdat we vrij zijn. Vrij omdat we een onafhankelijke familiebrouwerij zijn. Vrij om onze eigen koers te varen. Vrij om te doen wat goed voelt. Daarom noemen wij onszelf ‘De Vrije Brouwer’.” (gulpener.nl)

“Het ultieme bier na een stevige wandeling!”(gulpener.nl)

De eerste associatie die ik met die bier heb is: vlak. In geur en smaak is het bier mij te vlak. In smaak komt wel licht de karamel naar boven en de kruiden.. maar over het algemeen smaakt het biertje een beetje waterig en vooral bitter. Ik mis een beetje body.. jammer. Degenen die het gedronken hebben: “wat vonden jullie van dit bier?”

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.