Populus 6921 Quadrupel | Populus 6921 & Bronckhorster Brewing Company

Populus 6921 Quadrupel

Deze Populus 6921 is het eerste bier wat de groep buurmannen genaamd Populus 6921 gebrouwen heeft. Het is een Quadrupel van 11% die door de buurmannen gebrouwen is bij Brockhorster Brewing Company.


 

Een paar dagen voor dit bier dronk ik al een lekkere Quadrupel, deze! Nu is het weer tijd voor een Quadrupel, de Populus 6921, kijken hoe deze is! Deze Quadrupel is gebrouwen door Populus 6921, een groep buurmannen waar Mitra voorman Marco Philipsen er één van is. De toevoeging 6921 betreft de postcode van de bierminnende buurt.

Geur

De geur van het bier nodigt mij niet meteen uit dit bier te drinken. Het is een iets wat muffe geur. Niet echt fris of lekker zoetig. Naast het muffige een iets zurige geur en licht de geur van koffie.

Smaak

In smaak is het bier zoet maar niet te. Tonen van karamel, rozijnen en wat chocola komen naar voren. In de nasmaak is het bier licht bitter. De body is romig en er is bijna geen koolzuur aanwezig. In vergelijking met de Vrouwe van Gramsbergen die ik hiervoor dronk is dit een minder zoete quadrupel. Toch heb ik meer met de Quadrupel van Mommeriete. Die had net wat meer diepgang. Deze Quadrupel is ook lekker, maar niet een van mijn favorieten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.