Heen & Weer | Brouwerij de molen

“Brouwerij de Molen gebruikt voor de bieren veelal opvallende namen, bestaande uit twee woorden, gebaseerd op Nederlandse spreekwoorden en gezegden.” (wikipedia.nl)

Laatst had ik de Vuur & Vlam van brouwerij de Molen, dit was een ipa-ish bier. Nu proef ik deze tripel, de Heen & Weer van 9,2%.


IMAG3646Wat zie ik en wat ruik ik?

De Heen & Weer is een bruin bier met een schuimkraag die meteen verdwijnt. Er dwarrelen veel kleine witte vlokken in het bier. Het gist? Het zorgt er voor dat ik niet meteen zin heb een slok te nemen van dit bier.

Wat proef ik en wat vind ik?

In de smaak proef ik kruiden en daarnaast ook karamel. Het is een sterk en ook best bitter bier. Ik had me eigenlijk wat anders verwacht toen ik het etiket las. Daarop stond Belgian triple-ish. Dus ik verwachtte iets anders. In ieder geval niet zo’n bruine en sterke tripel. Ja hoe zeg je dat, niet zo bitter en zo donker. Ik vond hem niet lekker, niet mijn ding.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.