Passion fruit kicker | Green Flash brewing

Green flash brewing – Passion fruit kicker [5,5%]

passion fruit kicker

Get amped on Passion Fruit Kicker—a jaw-dropping, mouth-watering, smooth brew with sweet, tart, fruity flavor. (greenflashbrew.com)

Dit is een biertje van een Amerikaanse brouwerij uit Saint Diego. Toen ik het etiket las werd ik erg benieuwd naar dit bier door het stukje wat hierboven staat. Dat moet vast een heerlijk fruitig biertje zijn en verfrissend op een warme dag.

Verwachting

Eerlijk gezegd had ik meer smaak verwacht bij dit biertje. Zelf een beetje een zoete smaakexplosie mede door de titel. Het tegendeel bleek echter waar..

Geur en smaak

Het biertje is lichtelijk geel met veel koolzuurbubbels. De schuimkraag toont zich heel eventjes maar verdwijnt bijna gelijk weer. Het bier heeft een muffige maar ook zoete bloemen geur.

In de smaak valt het biertje mij ontzettend tegen. Het is waterig en erg vlak van smaak. Ik proef wel iets van fruitigheid maar dit komt pas als het biertje een tijdje staat. Ik dronk hem dan wel uit de koelkast maar zelfs toen hij wat opwarmde had hij voor mij echt nog te weinig smaak. Jammer. Misschien een verkeerde verwachting? En hij was ook iets over de datum, 12 juli 2016, zou dat meespelen?

 

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.