Barista chocolate quad | Brouwerij van Honsebrouck

Barista chocolate quad, de naam van dit bier van Brouwerij van Honsebrouck kan niet anders doen vermoeden dan dat dit een lekker bier moet zijn. Koffie van een echte barista is namelijk heerlijk en chocolade, tjsa dat is ook altijd goed!


Wat zie ik en wat ruik ik?

Het donkerbruine/rode bier van 11% heeft een dikke schuimkraag. In de geur ruik ik meteen mokka, een zachte zoete maar sterke geur. Daarnaast ruik ik koffie, een geur die me vooral doet denken aan de geur van koffiebonen. Lekker hoor! Dit belooft veel goeds.

Wat proef ik en wat vind ik?

In de smaak is het bier goed vol en zacht. De koffie (mokka) en de chocolade komen terug maar op een zachte, niet te bittere manier. Ook proef ik licht een zuurtje. Het bier is niet echt romig maar voor mij vol genoeg. Romiger was hij nog lekkerder geweest, maar ook nu is het echt een aanrader.

 

 

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.