Bier review [vlog] #1: Tess | Kaapse brouwers

Ja.. ik ben voor het eerst gaan vloggen! Of nouja ik wil het eigenlijk geen vloggen noemen maar bierproeven op film ofzo 😉

Voor dit eerste filmpje proefde ik ‘Tess’ van de Kaapse brouwers. Een white wine saison van 5%! Het is een white wine saison omdat het vergist is op witte wijn vaten. Maar ook omdat er gebruik is gemaakt van Hallertau Blanc hop wat voor dezelfde frisse en fruitige tonen moet zorgen zoals je ook in witte wijn vind.

Ik ben benieuwd wat jullie van het filmpje vinden. Ik kwam er nu pas achter dat het toch best moeilijk is om een leuk filmpje op te nemen en ik ben ook best wat dingen nog vergeten en het ziet er nog wat knudde uit maar het begin is er.

Kijk met me mee! Wil je de stappen van het bierproeven erbij houden tijdens het kijken? Lees ze hier.

Bier review #1 Kaapse brouwers – Tess

Ik ben benieuwd wat je van mij filmpje vond, laat je reactie achter! Er gaan nog meer filmpjes volgen, dus abonneer je op mijn youtubekanaal om niks te missen.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.