Bier review [vlog] #3 Insel Kreide | Insel Brauerei

Het is tijd voor mijn derde bier review op film!

Dit keer proef ik een Duits bier. Het is de Insel Kreide van de Insel Brauerei. Het is een witbier met een alcoholpercentage van 5,5%. Tijdens het brouwen is er gebruik gemaakt van krijt- en champagne gist, vandaar de naam. Ik proef het bier en vertel je wat ik er van vind. Kijk je mee? De video is ook hier te bekijken. Wil je de stappen van het bierproeven erbij houden tijdens het kijken? Lees ze hier.

Insel Brauerei – Insel Kreide

Ik ben benieuwd wat je van mijn video vond, laat je reactie achter! Volgende keer behandel ik weer een ander biertje, abonneer je dus op mijn youtubekanaal om niks te missen.

Eén reactie

  1. Je groeit echt je in Vlogs 🙂 Keep up the good work, heb genoten van deze!!

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.