Hopt | Bier webshop

Stel.. Je wilt een bepaald biertje wat niet door een Nederlandse brouwer gebrouwen is. Tegenwoordig hebben zelfs supermarkten een best redelijk aanbod buitenlandse bieren om aan je wensen te voldoen. Maar dan loop je in de supermarkt en dan zie je hem nog niet tussen het assortiment staan.. Dan maak je nog kans bij een gespecialiseerde bierwinkel! De meeste bierwinkels hebben ook een ontzettend groot aanbod van buitenlandse bieren, dus daar maak je heel veel kans! Maar stel nou.. dat je hem daar alsnog niet vind.. dan is er nog één uitweg, Hopt!


Hopt is een dochter van Saveur-biere, een grote online bierwinkel uit Frankrijk. Saveur-biere wilde graag (online) uitbreiden naar heel Europa en heeft er voor gekozen om onder de naam Hopt zijn webwinkel bekender te maken onder de Europese bevolking.

Flesbieren & fusten

Hopt heeft op dit moment een aanbod van 1.437 flessen bier. Dit zijn dus voornamelijk buitenlandse bieren maar ook Nederlandse bieren zijn er te vinden. Naast de flesbieren is er ook aan een goed feestje gedacht, er zijn namelijk ook fusten van 5 liter en flessen van 75cl te bestellen op de site. De bieren die te krijgen zijn op hopt.nl zijn veelal niet verkrijgbaar in winkels in Nederland, je kan dus echt kennis maken met bieren die nog redelijk onontdekt zijn.

Thuisbrouwer

Maar.. er is meer! Ook aan de thuisbrouwer is gedacht! Bij hopt vind van alles om thuis het lekkerste bier te brouwen. Of je nou beginnend brouwer bent of een al wat verder gevorderde. Aan alles is gedacht, van brouw ingrediënten (hop, gist etc) tot aan gistingsvaten, bottelen en brouwbenodigdheden (moutmolens, spatels etc) Bij hopt kan je alles in één keer bestellen en aan de slag.

Bierpakketten

Er zijn tegenwoordig veel bierpakketten services. Ook hopt heeft verschillende bierpakketten in zijn assortiment. Zoals het pakket ‘assortiment bourgondisch België’ om de zuiderburen eens echt te leren kennen. Maar ook bijvoorbeeld het pakket ‘assortiment globetrotter’ met daarin de grootste klassiekers van over de hele wereld.

Dit zijn niet de enige dingen die je kan bestellen, je kan ook nog biercadeaus vinden en bierglazen. Voor de echte bierliefhebber is er dus genoeg te vinden, wat je dus ook nog eens allemaal tegelijkertijd kan bestellen.

Hopt bezorgd binnen 24 uur en de verzendkosten zijn tot 16 kg maximaal €6,90.

Mijn pakket

Ik mocht kennis maken met hopt en ik was onder de indruk! In mijn pakket zaten allemaal voor mij onbekende bieren van voor mij onbekende internationale brouwerijen. Ook als je op internet zoekt naar deze bieren zijn ze schaars en echt voornamelijk verkrijgbaar bij Hopt. Dus zoek je iets onbekends of wil je wat nieuwe bierlanden ontdekken? Kijk dan vooral eens op hopt.nl. Ik vind het in ieder geval een heerlijke en interessante ontdekkingstocht zo’n pakket! Ik zal een paar bieren toelichten.

Basqueland brewing projectLasai’son [5,5%]

Dik vol schuim op dit donkergele/oranje bier. Een licht kruidige zurige geur. En een bloemetjes smaak. Daarnaast zoet, fruitig, veel koolzuur en lichtjes bitter.

Dois Corvos CervejeiraDois Corvos Saison [6%]

Veel aanwezige koolzuurbubbels in dit donkere gele bier. Het bier heeft een dikke maar kleine schuimkraag. De geur is kruidig en ook ruik ik citrus. In de smaak is het bier ook kruidig, daarnaast droog en licht bitter.

Sori BrewingWinter Gorilla [7%]

Oeii lekker porter hoor. Vol en stevig qua body. Goeie gebrande koffiesmaak. Lekker!

Mean SardineVoragem [7%]

Dik vol schuim op donkerbruin bier. IPA geur (tropisch, perzik) Bitter fruitig bier. Licht gebrand met een mooie body. Klein beetje rokerig.

 

BrewskiConan DIPA [8%]

Donkergeel bier met dikke schuimkraag. Frisse fruitige geur van onderandere citrus en tropische vruchten. Een mooi vol bier met zowel een fruitig als bitter karakter. Goeie balans tussen fruitigheid, romigheid en bitterheid.


Disclaimer:Deze bieren heb ik gekregen. Ik ben hier niet voor betaald of dergelijke.

2 reacties

  1. Ik kende hopt wel van naam, maar wist niet dat ze ook brouwspullen verkopen. Echt te gaaf.

  2. Ja echt leuk. Kan je in één keer een goeie set kopen 🙂

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.