Oproer brouwerij Utrecht

De Brouwerij en Brewpub

Oproer bestaat sinds januari 2016 en is een samensmelting van twee brouwerijen, de rooie dop en ruig. Beide brouwerijen bestaan niet meer en zijn een samenwerking aangegaan wat resulteerde in Oproer. Oproer bevind zich dicht bij station Utrecht Zuilen op het terrein van DB’s. Hier zijn de opname studio’s waar veel lokale bands oefenen etc.

Het gehele terrein oogt industrieel en de ruimte van Oproer is dat ook. De brouwerij, brewpub en veganistisch restaurant bevinden zich in een grote ruimte. De ruimte is gezellig ingericht met allemaal tafeltjes, lampen van oude fusten en verschillende hoekjes.

Ondanks de gezellig ingerichte ruimte is het wel wat fris om er lang te zitten vond ik, lastig ook om zo’n grote ruimte te verwarmen. Desondanks is het gezellig druk en zijn alle tafels gereserveerd voor het avondeten.

De brouwerij en het restaurant

Rechts van het zitgedeelte is ook een gedeelte van de ruimte als brouwerij ingericht. Hier worden de experimentele bieren gebrouwen. Elders in Utrecht brouwt de brouwerij op grote schaal onder andere hun vier vaste bieren.

Naast brouwerij en brewpub heeft Oproer ook een veganistisch restaurant. Ze serveren biologische en plantaardige gerechten. En bakken bijvoorbeeld brood van de bierbostel. Elk maand is er een nieuw menu, dus genoeg te ontdekken.


Oproer brouwerij, biercafé en restaurant
CAB-Rondom 90A, 3534 BA Utrecht

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.