Bier review [vlog] #5 Lervig | Passion Tang

Zo na een jaar heb ik toch weer eens een vlog opgenomen. In het begin filmde ik er meerdere achter elkaar maar ik merkte toch dat het schrijven mij beter verging dan het opnemen van een bierreview. Het bleeft echter kriebelen dus ik wilde het toch nog eens proberen. En ik moet zeggen, het ging mij nu al beter af, dus wie weet komt er hierna nog één.

Dit keer proef ik een bier uit Noorwegen. Het is de Passion Tang van Lervig, een sour ale van 7% gebrouwen met passievrucht. Aan het bier is brettanomyces gist toegevoegd wat zorgt voor een zuurtje. Het is echter geen heel erg heftige zure smaak omdat de passievrucht en andere fruitige tonen het bier tegelijkertijd ook zoetig en fruitig maken.

Ik proef het bier en vertel je wat ik er van vind. Kijk je mee? De video is ook hier te bekijken. Wil je de stappen van het bierproeven erbij houden tijdens het kijken? Lees ze hier.

Lervig – Passion Tang

Ik ben benieuwd wat je van mijn video vond, laat je reactie achter! Volgende keer behandel ik weer een ander biertje, abonneer je dus op mijn youtubekanaal om niks te missen.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.