Fix for the Fits | Jacobsland Brewers

Fix for the Fits

Deze Fix for the Fits is een imperial/double IPA van 9%. Hij wordt gebrouwen door de brouwerij Jakobsland Brewers uit Santiago de Compostella in Spanje. Deze IPA is gebrouwen met vijf soorten hop, Columbus, Simcoe, Mosaic, Citra en Cascade.

Zicht & Geur

De Fits for the Fits is een donker oranje kleurig bier. De geur van het bier is heerlijk zoet en complex. Ik ruik kruiden, gras, dennen en tropisch fruit.

Smaak

Wauw! Het mondgevoel is heel anders dan ik had verwacht. Dit bier heeft een volle, ronde, en romige body. Het lijkt bijna alsof het bier wat vettig is, boter achtig. Qua gevoel, niet qua smaak. Dat klinkt misschien niet heel prettig, maar ik vind zo’n romige body wel fijn. Het voelt zacht en soepel. Überhaupt is het bier zelf behoorlijk soepel, en dat terwijl het bier toch behoorlijk zwaar is. Qua tonen is het bier meteen bitter wat doet denken aan grapefruit. Deze bitterheid blijft aanwezig tot ver in de nasmaak. Als tegenhanger is de Fix for the Fits zoet van tropische fruit.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.