Bier bij je Greetz kaart? | Winactie!

greetz
foto: greetz.be

16 juni is het weer vaderdag! En dan is er natuurlijk niets leukers om je vader te verrassen met een mooie kaart. Maar ja een kaart alleen is misschien ietwat saai. Greetz.be heeft daarom iets nieuws! Bier bij je kaart! Allerlei soorten biercadeautjes. Bijvoorbeeld grote flessen of bierpakketten die je bij je kaart kan doen om zo de ander te verrassen!

Normaal was het kaartjes versturen op internet een tikje saai. Je kon kiezen voor een ballon bij je kaart of een bloemetje. Daarom vind ik het extra leuk dat Greetz nu de mogelijkheid heeft om ook bier met je kaart mee te sturen. Het is best een aardig aanbod wat ze aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld een grote fles Sint Bernardus Abt meesturen, een pakket met alleen maar IPA’s of een mooi pakket van Oedipus.


Winactie = gesloten

En het leuke is.. Ik mag van Greetz.be een tegoedcode verloten onder jullie! Wat moet je doen om kans te maken? Laat mij hieronder weten waarom jouw vader een kaart + bierpakket/bier zou moeten krijgen/goed kan gebruiken. De winnaar mag ik een tegoedcode van €30 aanbieden, waarmee er op de site van Greetz.be (let op: BE) een bestelling kan worden gedaan, natuurlijk voor jouw vader 😉 Wie weet mag je een biertje meedrinken. De winactie loopt tot 6 juni. 7 juni krijgt de winnaar bericht.

9 reacties

 1. Ferry Wijnhoven

  Waarom mijn vader dat verdient?? Omdat hij me altijd dat vieze Park bier van de Aldi geeft. Op deze manier kan ik op een ludieke wijze hem wijzen op mooier bier.

 2. Mijn vader verdient dit omdat ie natuurlijk de beste is van de hele wereld. En stiekem toch wel heel erg van craftbeer houdt maar zelf nooit weet wat ie moet kiezen.

 3. Mijn vader wordt dit jaar 61 en is daarom echt een oude zak aan het worden, maar voelt zich nog piepjong en drinkt graag een biertje op zijn tijd. Toevallig is zijn verjaardag op 18 juni, twee dagen na vaderdag, dus zal hij het extra waarderen om zo’n tof cadeau te krijgen (en een leuke kaart natuurlijk) ?

 4. Hij heeft mij opgevoed, nu is het tijd dat ik hem opvoed qua bieren, hij is nogal een gewoontedier.

 5. Omdat ik hem ook heb besmet met het speciaalbier virus, en iedere keer als ik langs kom staat er een speciaalbiertje voor me klaar. Dit is dan een leuk cadeau om hem daarvoor te bedanken. ??

 6. Vader is een steun en toeverlaat voor het hele gezin
  Bovendien kookt en bakt hij voor iedereen
  Ondanks zijn drukke baan
  Hij verdiend dus wel een verwen momentje
  Een speciaal biertje drinkt hij graag
  Dus………we gaan heel herd duimen

 7. He Joke! Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de Greetz.be vaderdag winactie! Je kan zsm van mij een mailtje verwachten. 🙂

 8. Amanda heel hartelijk dank
  Ik ga man ,vader en opa er heel erg mee verrassen
  Groet Joke

 9. Als het goed is heb je al een mailtje van mij

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.