Raspberry Peach Fruitsicle | OddSide

Ik kocht weer eens een bier uit Amerika, tijdje geleden alweer. Dit keer deze Raspberry Peach Fruitsicle. Dit bier komt van een, voor mij, onbekende brouwerij. Namelijk Odd Side Ales uit Grand Haven. En ik moet toegeven, ik kocht dit bier weer mede om zijn gave etiket. En een Fruitsicle klonk mij ook goed in de oren. We gaan het zien.


Raspberry Peach Fruitsicle

Zicht & Geur

Raspberry Peach Fruitsicle (4,5%) is een bruin/oranje troebel bier met een kleine schuimkraag. Het bier is gebrouwen met lactose, perzik en framboos. Alle drie zijn terug te vinden in de geur. De geur is ietwat melkachtig en voornamelijk de zurige framboos komt naar voren. De perzik minder.

Smaak

Het bier is één van de Fruitsicle bieren. De brouwerij heeft bijvoorbeeld ook nog de abrikoos, perzik en rabarber Fruitsicle maar ook de bosbes, framboos en limoen Fruitsicle. Naast deze zijn er nog velen andere versies.

De geur van het bier was zuurder dan de smaak. Ook hier komt de framboos het meest duidelijk naar voren. De perzik vind ik moeilijk te onderscheiden. Sowieso zijn de smaken in dit bier niet heel erg duidelijk en makkelijk te onderscheiden. Het bier is niet bitter, licht zoetig en hierdoor heel makkelijk te drinken. Het alcoholpercentage is laag en door de fris en fruitigheid maakt dat dat dit een perfect zomer bier is, zoals ik al verwachtte. De smaak valt mij alleen dus een beetje tegen.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.