Surprise!

Surprise

Hihi..! ? Surprise! Ik heb jullie de afgelopen maanden een beetje voorgelogen.. ? Ik drink al 4 maanden geen bier meer en dat voor een hele goede reden zoals je kan zien!

Het is af en toe wel even slikken hoor voor een biernerd zoals ik, maar gelukkig zijn er hele fijne alternatieven die ik nu aan het ontdekken ben! ?Dus als je goede (echt!) 0.0% biertips voor mij hebt hoor ik het graag. Überhaupt is de webshop Ondernulpuntvijf.com een aanrader, die hebben er best een paar!

En voor degenen die denken.. huh maar we hebben, naast de alcoholvrije bieren, ook bieren met alcohol gezien op Speciaalbiertjesblog de afgelopen tijd..? ? Dat klopt, dat waren bieren die ik voor dit avontuur dronk of bieren die stiekem door vrienden van mij zijn geproefd en beschreven i.p.v mijzelf ? Nee hoor ik drink echt geen druppel meer! Ik heb er hooguit even aan gesnuffeld. ?

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.