Wijnhuis Sonsbeek

Wijnhuis

Op 17 augustus 2021 was hij dan eindelijk daar, mijn eerste zoon genaamd Lucius Elzo. Hij is nu anderhalve week oud en dus zitten we nog volop in de fase van het elkaar leren kennen. Sinds zijn geboorte ben ik voorzichtig aan weer wat bieren aan het proeven. Ik begin met de 0,5% bieren en daarna proef ik wel weer eens wat sterkers. Alles op zijn tijd. Merk sowieso dat ik er nog niet echt behoefte aan heb dus dat is prima. Een tijdje geleden heb ik op Instagram gevraagd of mensen het leuk vonden een gastblog te schrijven over zijn/haar brouwerij, bier of evenement. Wijnhuis Sonsbeek wilde dat wel. Hierbij een kort stukje over deze winkel in Arnhem. Lees je mee?


Wijnhuis Sonsbeek is al ruim 40 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. Op steenworp van het beroemde park Sonsbeek, net buiten het centrum van Arnhem, kunnen liefhebbers van alle dranken verdwalen in het ruimte assortiment van deze klassieke slijterij. Al zou je het vanaf de buitenkant niet verwachten, binnen vind je naast wijnen ook meer dan 500 soorten whisky, heel veel ander gedistilleerd en meer dan 800 verschillende bieren.

Veel brouwerijen werken tegenwoordig met ambassadeurs, ook Wijnhuis Sonsbeek werkt hier flink aan mee. Zo zijn hier alle specials verkrijgbaar van Põhjala, Pühaste, Whiplash, Jopen, Uiltje, Moersleutel, Kees, Bronckhorster Brewing Company, Rock City Brewing en Frontaal. Deze winkel is zeer zeker de moeite waard voor elke bierliefhebber.

Benieuwd wat je nog meer op biergebied vind in Arnhem? Lees dan de Where to be(er) guide Arnhem.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.