Wanderlust | Van Moll Craft Beer

Wanderlust

Zo! Dit bier zocht ik al een tijdje! Ik vond hem van de week bij de nieuwe bierwinkel in Arnhem: de Hoppenaar. Wanderlust is een Non Alcoholic IPA (0,3%) van Van Moll Craft Beer uit Eindhoven. Gauw eens proeven.


Wanderlust

Zicht & Geur

Wanderlust is volgens Nederlandse wetgeving een alcohol arm bier om even duidelijk te zijn. Niet geschikt voor zwangeren of mensen die zich even willen onthouden van alcohol dus. Het is een donkergeel ietwat mistig bier met een stevige kleine schuimkraag. Al bij het inschenken komen de fruittonen van tropisch fruit en citrus mij tegemoet. Het is een sterke geur, die doet verlangen een slok te nemen.

Smaak

Yes! Lekker! Dit bier heeft voor een 0,3% een goede volle body. Ook hier komen de fruitige tonen volop naar voren. In de nasmaak is het bier ietwat bitter en wat droog. Het nodigt uit om weer een slok te nemen zodat je de fruit tonen weer proeft.

Andere mooie bieren van Van Moll

2 reacties

  1. Fijn dat er steeds meer alcohol vrije alternatieven bij komen!

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.