Biervaneigenbodem | Bierpakket

biervaneigenbodem

Ik mocht een bierpakket van Biervaneigenbodem proberen. Biervaneigenbodem is opgezet door de broers Wouter en Marnix. Tegenwoordig zijn er allerlei buitenlandse bieren op de Nederlandse markt te koop. We moeten alleen onze eigen Nederlandse bieren niet vergeten. Biervaneigenbodem zetten met hun bierpakketten de Nederlandse streekbieren in het zonnetje. Ik probeerde het uit.


Biervaneigenbodem

Mijn bierpakket

Het bierpakket wat ik ontving zat in een stevige houten krat. In het pakket zaten twaalf verschillende bieren uit heel Nederland. Als extraatje vond ik een opener, een bierworst, nootjes en een boekje met uitleg in de krat. In het boekje beschrijven de broers alle bieren uit het pakket en hun brouwerijen. Bieren uit het pakket kwamen onder andere van Brouwerij de Kip, Brouwerij Dockum, Callantsoger bier en Bierderij Waterland. Wat ik leuk vond aan het pakket was het feit dat ik de meerderheid van de bieren, maar ook veel van de brouwerijen nog niet kende! Inmiddels zijn er al ruim 800 brouwerijen in Nederland, dus leuk om nu weer kennis te maken met een paar voor mij onbekende brouwerijen.

Andere pakketten

Bij Biervaneigenbodem kan je naast al door de broers samengestelde pakketten ook je eigen pakket samenstellen. Je kan dan uit zo’n 200 verschillende Nederlandse bieren kiezen en zo je ideale pakket samenstellen.

Vind je dat teveel werk? Dan zijn er verschillende pakketten al door de broers samengesteld zoals Alcoholvrije of Glutenvrije pakketten maar ook een pakket met 6 krachtige bieren of een pakket met 6 bieren met grappige namen. Voor ieder wat wils dus.

Ik bestel niet zo snel bierpakketten omdat ik graag in winkels rondsnuffel en zo mijn bieren bij elkaar zoek. Maar ik kan me indenken dat als je een mooi cadeau zoekt dat Biervaneigenbodem dan ideaal is. Je hebt alles bij elkaar en alles is Nederlands. Wel zo fijn om Nederlandse brouwerijen te steunen in deze tijd.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.