Ondernulpuntvijf | Bier Webshop

Ondernulpuntvijf
Foto van het Ondernulpuntvijf team gemaakt door Wijnandvantill

Voor het septembernummer van Bier! Magazine mocht ik Raoul van Ondernulpuntvijf interviewen. Ondernulpuntvijf is een webshop gespecialiseerd in bieren onder de 0,5%. Je vind hier bieren uit Nederland maar ook uit andere landen. Hieronder lees je een klein stukje van het interview.


Ondernulpuntvijf

De webshop is ontstaan door een traditie die Raoul al jarenlang in stand houdt. Hij legt uit: “Ik drink al 15 jaar tussen carnaval en Pasen, de vastenperiode, geen alcohol. Maar omdat er steeds meer lekkere alcoholvrije- en arme bieren beschikbaar kwamen ging ik daarnaar op zoek om te drinken tijdens deze periode. Bij verschillende supermarkten hadden ze wel alcoholvrije-en arme bieren en ook bij bier webshops waren er links en rechts wel wat te krijgen. Maar er was geen één plek gespecialiseerd in alcoholvrije- en arme bieren met een breed assortiment. Om mijn eigen probleem op te lossen ben ik, volgens mij eigen ontwikkelde innovatieproces, gestart met de webshop naast mijn fulltimebaan.”

Alcoholvrije- en alcoholarme bieren

Toch zijn wij van Bier! Magazine benieuwd waarom Raoul zich alleen maar op bieren met een alcoholpercentage van 0,0% tot 0,5% richt. Hij vertelt ons: “Er is heel veel te ontdekken en te proeven in de wereld van de 0,5% bieren. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze bieren. Er heerst bij een groot aantal mensen nog steeds een vooroordeel over alcoholvrij- en arm bier en dat willen we graag wegnemen. Daarnaast zijn dit bieren die voor brouwers lastig te maken zijn.


Het artikel is eigenlijk nog veel langer….! maar mocht je daarin geïnteresseerd zijn. Dan moet je gewoon lid worden van Bier! Magazine en dan krijg je 4x per jaar het magazine op je deurmat vol met allerlei mooie bierige reportages en nieuws. Ook kan je voor deze reportage het magazine waar deze in stonden bestellen via de site. Bestel dan editie 52 uit de webshop.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.