Omer | Brouwerij Omer Vander Ghinste

beeldOMER (Small)“Omer is de naam van alle brouwers die sinds 1892 van vader op zoon werkzaam waren in de brouwerij. Bij het opstarten van de brouwerij liet Omer Vander Ghinste in de cafés brandglasramen plaatsen met het opschrift ‘Bieren Omer Vander Ghinste’. Aangezien men deze wegens de hoge kostprijs niet snel kon vervangen, kreeg elke oudste zoon in de volgende generatie ook de naam Omer.” (wikipedia.nl)

Oei lekker, een fruitige en frisse blonde! De Omer (8%) is anders als andere blonde bieren. Hij heeft een fruitige smaak die wel snel weer wegebt. Daarna komt de smaak van een normaal blond bier boven.  Ik vind het een super bier, hij is fris, fruitig en toch merk je ook hoe sterk hij is! Heerlijk.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.