Judas | Alken-Maes brouwerij

judas-435942_1_“Judas wordt nog altijd gebrouwen volgens de artisanale principes. Alleen de beste gerst en geselecteerde Boheemse hop zijn goed genoeg voor de productie van dit bier.” (www.alken-maes.be)

Judas

Het eerste wat mij opvalt bij het proeven van dit bier van 8,5%, is dat het bier veel koolzuur bevat. Het prikkelt echt in je mond, dat is even wennen. Het prikkelende verdwijnt ook gauw hoor, maar de eerste drie slokken zijn ff inkomen. Verder is het bier qua smaak licht ijzerachtig, vol en zoetig, beetje honingachtig. Alle smaken zijn in balans. Het bier is te vergelijken met duvel, al vind ik duvel toch echt lekkerder!

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.