Bronckhorster Angus Tripel | Bronckhorster brewing company

Deze hoppige, soepele maar echter verraderlijke Bronckhorster Angus Tripel van 8,5%, is er eentje van de oudere garde. Dit is een van onze eerste bieren die we in onze brouwketels hebben gebrouwen. De naam refereert naar de Angus-koe van onze buren! Als u bij ons een biertje op het terras drinkt, zal u hem ongetwijfeld zien grazen. (bronckhorster.beer)

Ik had een hele rare associatie toen ik dit bier proefde, ik vond hem een beetje naar hooi ruiken, naast de fruitige geur. Het is niet eens zo raar, aangezien er voor dit bier veel verschillende soorten hop zijn gebruikt.

De Angus Tripel is mooi vol, licht plakkerig en zoetig. Naast de licht zoete smaak is het bier ook licht bitter, maar dit is een goede balans. Een fijn bier met veel lagen en een mooie lange nasmaak. Ik ben zeer benieuwd naar andere bieren van deze brouwerij!

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.