Ter Dolen tripel | Kasteelbrouwerij ter Dolen

fototripel_tmb“De Dool NV is een kasteelbrouwerij die met een moderne brouwerij op ambachtelijke wijze haar fluweelzachte abdijbieren Ter Dolen brouwt met de passie eigen aan kleinschalige projecten en waar de patron zijn bieren dagelijks proeft om optimale producten te kunnen garanderen.” (terdolen.be)

De ter dolen tripel (8,1%) van Kasteelbrouwerij ter Dolen is een abdijbiertje uit de provincie Limburg, van België! Ik vergiste me even, dacht dat dit een Nederlands biertje was haha. Het biertje bevat redelijk wat koolzuur, hij prikkelt licht in je mond. Daarnaast is hij fruitig, ik herken licht banaan en de smaak van honing. Hij is fris, haast niet bitter en alleen wat droog in de nasmaak. Ik vind het een lekkere frisse tripel, maar hij had van mij iets voller en sterker gemogen in smaak.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.