FF lekker met je bek in het zonnetje | Brouwerij het Uiltje

zonnetje

Dit bier van Brouwerij het Uiltje heeft zo’n aanlokkelijke naam dat het je snel verleid om het bier ook daadwerkelijk te bestellen.

Het bier heeft een laag alcoholpercentage van 3,6%. Dit is perfect voor een warme zomerdag omdat anders het bier snel naar je hoofd stijgt. Zo kan je van dit bier genieten zonder meteen onder tafel te liggen. In het bier komt de smaak van grapefruit erg naar voren. Gelukkig zorgt een beetje zoetheid er wel voor dat het bier niet te bitter word. Hierdoor blijft het bier verfrissend en goed te drinken. Als hij bitterder was geweest had ik hem niet lekker gevonden. Het bier zorgt er, net als een witbier, voor dat je op een warme zomer dag even lekker af kan koelen.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.