Tripel Kanunnik | Brouwerij Wilderen

IMAG2164_1Brouwerij WilderenTripel Kanunnik [8,2%]

“Wilderen heeft naast een brouwerij ook een stokerij waar verschillende distillaten gemaakt worden.” (brouwerijwilderen.be)

Een druk etiket van deze tripel kanunnik, maar het zorgt er wel voor dat je benieuwd word naar dit biertje. De geur van dit bier vond ik erg lekker. Het ruikt afwisselend een beetje zoet en daarna weer wat zurig, een diepe geur. Qua smaak vind ik het biertje niet zo bijzonder. De smaak vloeit eigenlijk best wel snel weg. De gebruikte kruiden proef ik niet zo. Wel is het bier vol, fruitig en ik denk een beetje perzik of citrus te onderscheiden. Echter voordat je de smaken dus een beetje proeft, vloeit het al weg. Het bier heeft een milde afdronk, hij is haast niet bitter. Het is een lekker door drinkbaar biertje maar voor mij niet zo bijzonder.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.