Gouverneur tripel | Lindeboom brouwerij

gouverneur_tripel_glas_l-1Lindeboom brouwerijGouverneur tripel [8,2%]

“Lindeboom is één van de weinige, nog volledig zelfstandige familiebrouwerijen. Onze bieren worden ambachtelijk gebrouwen en dat proef je terug in al onze bieren.” (lindeboom.nl)

Deze Gouverneur tripel ruikt fijn, een zoete geur van fruit; bananen en citrus. Daarnaast een licht zure geur die er een beetje doorheen komt maar niet overheerst. Bij de eerste slokken komt een smaak naar boven waarvan ik had gehoopt die niet te proeven. De smaak van ijzer.. De ijzersmaak is erg overheersend, daardoor proeft ik niet veel meer. Gelukkig trekt dit weg na een aantal slokken. Dan proef je de volheid van het bier. De vruchten komen terug in smaak en het bier heeft een hele lichte bittere afdronk. Lekker maar niet uniek.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.