Me Myself and IPA | Brouwerij het Uiltje

me myself and ipa

Een goede vriend van mij kwam een keer met dit bier van Brouwerij het Uiltje aanzetten toen we gingen barbecueën. Sindsdien koop ik dit bier soms, laatst kwam ik hem in de Albert Heijn tegen en dus ging hij weer mee naar huis. Me Myself and IPA is zoals je in de naam al kan lezen een IPA. Hij heeft 7% en is wat narcistisch en vol van zichzelf hihi. Tijd om hem te beschrijven.


Zicht & Geur

De Me Myself and IPA is een donkergeel mistig bier. Bovenop vormt zich een schuimkraag die echter redelijk snel in zakt om als klein laagje aanwezig te blijven. Het bier heeft een sterke geur van tropisch fruit, grapefruit en andere gele vruchten. Ook is de geur harsig en grassig.

Smaak

In smaak is de Me Myself and IPA meteen bitter en wat droog. Daarna volgt het zoete van tropisch fruit. Het bier heeft een vol mondgevoel, en dat bij 7%. De nasmaak is weer bitter, kruidig en blijft lang aan. Doordat het bittertje en het fruitige elkaar afwisselen en maar in balans staan met elkaar is dit voor mij een fijn bier. Ik vind het altijd prettig als een bitter bier een goeie tegenhanger heeft, en dat is dus het geval bij dit bier.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.