Coffee Connaisseur, moi | Dutch Bargain

Deze Coffee Connaisseur, moi? is het eerste bier in de signatures serie van Dutch Bargain. De signatures zijn twaalf rebelse bieren, voor elke maand één, met gewaagde recepturen en in een artistiek jasje. Twaalf kunstenaars kregen de opdracht om voor een van onze Signatures een canvas te vullen. Van schilders, 3D–artiesten, fotografen, filmmakers, tatoeëerders, tot een rockband.


Zicht & Geur

De Coffee Connaisseur, moi? is een pikzwart bier met een licht bruine kleine schuimkraag. In de geur is het inderdaad koffie voor en koffie achter. Gebrand en sterk, en puur. Ook de geur van bruine boterhammen, en een klein zuurtje komen naar voren.

Smaak

Wauwie! De Coffee Connaisseur, moi? is zacht en romig. Het bier voelt bijna als fluweel. Dat is ook meteen het gevaarlijke aan dit bier. Door dit zachte mondgevoel wat het bier geeft merk je het alcoholpercentage helemaal niet op. En dat terwijl dit bier een goeie 13% alcohol bevat! Oppassen dus! Qua smaak doet het bier mij echt denken aan een goed gezet kopje koffie met veel melkschuim. Dit komt ook omdat er Nitro Cold Brew koffie aan het bier is toegevoegd. Het is een lekker bitter en gebrand bier maar ook behoorlijk zoet en erg zacht.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.